Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
î—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

î—Š

100 dagen retourrecht

î—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

î—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Chipgarantie Villeroy & Boch servies

Chipgarantie Villeroy & Boch servies

Chipgarantie Villeroy & Boch servies Chipgarantie Villeroy & Boch servies

De porselein producten uit het Villeroy & Boch-assortiment voor Hospitality-professionals (“Hotel & Restaurant”) zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen in een unieke samenstelling. Daarom is het porselein beter bestand tegen externe mechanische belastingen dan de meeste andere porseleinsoorten. Als wereldwijd opererende Duitse fabrikant is Villeroy en Boch AG dan ook in staat om een garantie te geven op het afschilferen (chippen) van de randen voor porseleinseries uit het assortiment “Hotel & Restaurant”. Hieronder valt tevens de Perimeter lijn welke geleverd wordt door Borden&Zo – Horeca servies als erkend distributeur.

Overeenkomstig de onderstaande voorwaarden geeft Villeroy en Boch AG met zetel in D-66693 Mettlach, Saaruferstrasse op bepaalde artikelen uit "Premium Porcelain" van het assortiment Hotel & Restaurant een chipgarantie van 10 jaar.

Chipgarantie Villeroy&Boch

Voorwaarden chipgarantie

Deze garantie geldt voor alle producten uit het actueel gangbare assortiment Hotel & Restaurant uit "Premium Porcelain" van het merk Villeroy en Boch bestemd voor professioneel gebruik. De garantie is van toepassing op schalen, schotels, platte en diepe borden en geldt voor zowel ongedecoreerde als gedecoreerde artikelen.
De garantie geldt uitsluitend voor producten van eerste keus kwaliteit, vanaf de factuurdatum en is uitsluitend geldig op vertoon van de originele factuur.
Deze garantie geldt voor het afschilferen van randen (chippen) bij normaal gebruik (koelen, opdienen, afwassen en bewaren) en professionele hantering. Alle gevallen van het afsplinteren van randen die zijn veroorzaakt door ongewoon, ongebruikelijk of onjuist gebruik, evenals het breken van het porselein of delen hiervan vallen niet onder deze garantie. Villeroy en Boch behoudt zich het recht voor om te onderzoeken of de randen bij normaal gebruik zijn afgeschilferd door de producten die de klacht betreffen ter plaatse te testen. Indien nodig zal Villeroy en Boch verzoeken om alle betreffende producten retour te sturen zodat de onderneming deze nader kan beoordelen. Wanneer de klacht gerechtvaardigd is, zal Villeroy en Boch naar goeddunken de beschadigde producten vervangen of de aankoopwaarde van de producten vergoeden. De beschadigde producten worden eigendom van Villeroy en Boch. De oorspronkelijke garantie wordt niet vernieuwd of verlengd door de klacht of de in het kader van de oorspronkelijke garantie geleverde prestaties. Deze garantie is onderworpen aan het recht van de Bondsrepubliek Duitsland.

This entry was posted in Product informatie and tagged Villeroy&BochPerimeterChipgarantieVilleroy en Boch on March 10, 2016 by Petra Kuik.

    03-05-2018 11:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW