Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 20:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Handgemaakt porselein met metaal look

Handgemaakt porselein met metaal look

Handgemaakt porselein met metaal look Porselein dat met de hand gemaakt is, is zeer speciaal en dient ook op een speciale manier onderhouden te worden. Het belangrijkste doel van deze handgemaakte items is de ambachtelijke uitstraling, hiervoor zijn speciale materialen en coatings gebruikt.

Citroen of andere citrus geurende wasmiddelen worden niet aanbevolen, dit heeft als reden dat ze de metalen elementen in bepaalde serviezen kunnen beschadigen. Dit kan ook gebeuren door het op elkaar stapelen en schuiven van het servies. Mochten er vlekken optreden door de vaatwasser, raden we aan om over te gaan op handwas.

Harde of zure voedingsmiddelen kunnen verkleuring geven, ook wel ‘het regenboog effect’ genoemd. Laat dus ook nooit zout, citroen, voedselresten te lang liggen op deze serviezen.

Dit geldt onder andere bijvoorbeeld voor Perla Gold, maar ook voor andere servieslijnen met metalen look, zoals bijvoorbeeld Claro en Black&Gold. Perla Gold heeft bijvoorbeeld hele fijne randen, wat zeer chique is. Wel is het gevolg dat men voorzichtig dient te zijn met het stapelen en schuiven van dit servies, in verband met krassen.

Deze serviezen zijn dus heel mooi, ook heel sterk, maar vergen een speciale behandeling.
 
    23-04-2019 14:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2021 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW