Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 20:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Speciaal glaswerk

Speciaal glaswerk

Weergave:


Bezig met laden...

Speciaal Glaswerk


Bij speciaal glaswerk moet u denken aan de glazen die buiten de categorie wijn- en bierglazen vallen. Hier vindt u cognac en whiskey glazen, likeurglaasjes, cocktailglazen, ijscoupes en shotglazen. Al het glaswerk dat u nodig hebt om uw bar volledig uit te rusten. De bar is het kloppende hart van uw horeca gelegenheid waar men komt om een uurtje bij te praten met collega’s of de laatste roddels uit te wisselen met vriendinnen. Uw glazen zijn stijlvol, duurzaam en kunnen tegen een stootje. Dus laat de gasten maar komen, u bent goed voorbereid.

Iets wat haast onvermijdelijk is in een horeca is dat glazen kapotvallen. Uiteraard weet u dat uw horecapersoneel capabel is, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. In een onoplettend ogenblik kan een dienblad verkeerd neergezet worden of uw barkeeper mist de plank waar de tumblers staan. Daarom kiest u voor glas dat wat kan hebben. Sterk glas zodat het niet snel chipt en als het een keer valt, niet direct in honderden stukken uiteen spat. De veiligheid van uw personeel is ook belangrijk. En dat beseffen wij ons terdege bij Borden&Zo.

Daarom hebben wij het glas dat we in onze webshop hebben opgenomen geselecteerd op sterkte en duurzaamheid. Uiteraard moet het niet alleen praktisch zijn. Mooi vormgegeven glazen zijn een lust voor het oog en zijn de details die zo belangrijk zijn. Daarom vindt u bij ons niet alleen prachtige kristallen whiskeyglazen van het merk Arcoroc, maar ook trendy shotglazen in felle kleuren en alles wat er tussen zit. En wilt u nabestellen? Dan is dat geen probleem. Wij houden bij wat u besteld heeft, zodat u slechts een belletje of telefoontje hoeft te doen en we maken het voor u in orde.
 


© 2022 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW