Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 22:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Servies

Servies

Weergave:

Horeca servies

Een mooi servies is een sieraad voor uw bedrijf. Het visitekaartje waarmee u uw gasten de ultieme ervaring geeft. Servies bepaalt de uitstraling en look die u uw gerechten mee wilt geven en het is daarom van groot belang dat u de juiste keuze maakt als het gaat om wat voor soort servies, welke uitstraling en van welk materiaal het gemaakt is, u kiest. Gaat u voor modern en strak of toch voor klassiek en understated? Bij BordenEnzo bent u aan het juiste adres om die keuze te maken. Ons uitgebreide assortiment horeca servies zal u verbazen en uitnodigen om verder te kijken. Wellicht heeft u een bepaalde stijl in gedachten, maar komt u bij het ontdekken van wat wij aanbieden, tot een nieuw idee.

Maar niet alleen de uitstraling is belangrijk. Uiteraard wilt u ook dat het servies dat u kiest duurzaam is, sterk is en niet snel splintert of breekt en het liefst ook gewoon in de vaatwasser kan. Een goed lopend etablissement valt of staat met de snelheid van uw service. dat beseft u zich terdege en daarom wilt u niet beknibbelen op kwaliteit. Het laatste wat u wilt is dat een prachtig servies dat u met zorg heeft uitgekozen, binnen de kortste keren blijkt te verkleuren en makkelijk splintert. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij begrijpen dat volkomen. Daarom kiezen wij zelf uit welke serviezen we in ons assortiment opnemen en onderhouden we nauw contact met onze leveranciers. Onderdeel van de service die wij aanbieden is dan ook dat we snel reageren op uw vragen en u zo snel mogelijk een passend antwoord of oplossing aanbieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de details, want u weet dat uw vraag bij ons in goede handen is.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan eens op de eerste categorie die u hier zult vinden: borden en diepe schalen. Dit zijn de onderdelen van een servies die u waarschijnlijk het meest zult gebruiken en we zijn trots op de selectie die u hier vindt. We zijn overtuigd dat het u zal inspireren zoals het ons geïnspireerd heeft. Het enige dat u nog hoeft te doen, is een heerlijke culinaire creatie bedenken die hier perfect bij zou passen.
 


© 2021 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW