Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 20:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Servies / Borden en Schalen / Leisteen borden

Leisteen borden

Weergave:


Bezig met laden...

Leistenen borden

Leisteen is donker, rustiek, stoer en mysterieus. Leistenen borden geven een tafel een extra cachet en wat dramatiek omdat door de donkere ondergrond de gerechten die u er op wilt serveren nog beter tot hun recht komen. Felle kleuren en kunstzinnige vormen spatten haast van het borden. Leisteen wordt daarom meer en meer gebruikt binnen de horeca en met goed recht. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een zo breed mogelijk aanbod van leistenen borden aan te bieden, zodat u als horeca eigenaar of manager precies datgene zult vinden wat u nodig heeft.

Leisteen is niet alleen mooi als (onder-) bord, maar ook als etagère of dienblad. Een high-tea of een selectie borrelhapjes zullen op een leistenen bord er extra aantrekkelijk uit zien. Daarom is het een goed idee om een leuke collectie leistenen borden te hebben om hier volop gebruik van te maken.

U kunt leisteen beter niet in de vaatwasser doen, maar het op de hand afwassen en naderhand met een beetje plantaardige olie weer opwrijven. Zo blijft de kleur en textuur het mooist en gaat zo’n bord lang mee. En stoot u of iemand van uw personeel er per ongeluk een stukje van af? Geen nood. Leisteen producten zien er rustiek uit en een kleine chip valt daarom niet direct op.

En wat denkt u van het idee om een leistenen bord te combineren met mooie kommetjes waarin u verschillende hapjes of sauzen serveert? Het is een combinatie die zeker zal opvallen. Dit hoeft niet alleen voor hartige gerechtjes. Het kan ook prima voor het dessert. Bedenkt u zelf eens hoe opvallend het zal zijn wanneer u crème brulee schaaltjes presenteert met een leistenen ondergrond. Of als kaasplank met een heerlijke selectie regionale kaasjes. De mogelijkheden zijn eindeloos maar u weet in ieder geval zeker dat het niet zal misstaan in uw horeca.
 


© 2021 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW