Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Verzekerd verzonden

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

Voor 20:00 besteld morgen in huis

webshop keurmerk

Schorten

Weergave:

Schorten


Bij Borden&Zo zijn we erg trots dat we u als horeca eigenaar de prachtige schorten van het Nederlandse merk Xapron aan mogen bieden. De leren schorten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten leer. Elke leersoort heeft zijn eigen look & feel zoals bijvoorbeeld: Finezze, Hermes, Prisma en Madagascar leer. Zo kiest u de uitstraling die bij uw etablissement past. De leren schorten worden al veel aan de professionele horeca geleverd en met heel veel plezier gebruikt.
 
Xapron maakt al hun leren schorten met of zonder zak, maar altijd met een praktische theedoek lus. Ook kunt u een eigen naam, datum of de naam van uw horeca gelegenheid op het schort laten drukken. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.
 
Al sinds het einde van de 18e eeuw wordt er in Waalwijk gewerkt met leer. De schorten worden hier nog steeds met de hand gemaakt door ervaren vaklui. Goed vakmanschap blijft hierdoor bewaard. En dat geldt ook voor de prachtige leerlooierijen in de buurt van Waalwijk. Daarom geeft Xapron elk schort een klein oranje wimpeltje mee aan het etiket. Als herkenning, én omdat ze trots zijn op hun Nederlandse producten.
 
Het runderleer dat ze gebruiken is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan de veeleisende specificaties van Xapron. Het leer krijgt hun, zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn hun leren schorten opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit daarom niet alleen comfortabel. Door de souplesse van het leer vallen alle schorten mooi om elk lichaam. De gespen in de hals en de taille zijn afgewerkt met stevig (natuurlijk gelooid) tuigleer. Voor een optimale pasvorm en unieke uitstraling.

U zult nu wel begrijpen waarom wij hier heel trots op zijn. Deze schorten mogen eigenlijk niet ontbreken in de professionele horeca keuken.

 


© 2020 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW