Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Verzekerd verzonden

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

Voor 20:00 besteld morgen in huis

webshop keurmerk
Home / Accessoires / Exclusieve artikelen
Accessoires

Exclusieve artikelen

Weergave:

Exclusieve Artikelen


In de categorie Exclusieve Artikelen vindt u een mooi assortiment aan producten voor de horeca eigenaar met een verfijnde, authentieke smaak. Prachtige lederen schorten van het Nederlandse merk Xapron, unieke display artikelen van hoogwaardige materialen, champagne emmers of klokjes om over uw gerechten te plaatsen. U vindt het allemaal en nog veel meer in deze categorie.

Ook onze meest exclusieve merken vindt u hier. Merken als An&Angel, Bisette, Boska, Chef & Sommelier en Rona hebben hier hun plaats veroverd. Graag wijzen wij u bijvoorbeeld op de mond geblazen schalen van het merk An&Angel. Deze prachtige schalen zijn vervaardigd uit kristal glas. Het zijn zeer exclusieve en originele items die zeker in het oog zullen springen van uw gasten.

Of wat denkt u van het glaswerk van Rona. De Vium serie is de nieuwe lijn voor de horeca. Het glas is vervaardigd uit professioneel en hoogwaardig glaswerk. Rona, een Slowaaks merk, staat voor 5 sterren kwaliteit. Deze 5 sterren kwaliteit biedt unieke garanties op hoge kwaliteit. Het is duurzaam en shock resistant glas en daarom geschikt voor de meeste vaatwassers. Met recht een glas waar u lang plezier van zult hebben in uw horeca gelegenheid.

Naast een goed glas wijn hoort een mooie selectie hapjes. En die serveert u uiteraard op niveau. Letterlijk of figuurlijk. Letterlijk gesproken zou dat bijvoorbeeld op de Cheese Tower etagère van leisteen kunnen. Of figuurlijk kunt u overwegen om de prachtige marmeren kaasplank aan te schaffen. Hiermee maakt u daadwerkelijk een statement.

Het moge duidelijk zijn dat dit een categorie met goede smaak is. Mooie producten maar wel van horeca kwaliteit. Stuk voor stuk goeie investeringen omdat u er erg lang plezier van zult hebben.

 


© 2020 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW