Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 20:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Mooi servies is het halve werk

Mooi servies is het halve werk

Mooi servies is het halve werk Mooi servies is het halve werk

Tegenwoordig zie je steeds meer horeca ondernemers die aandacht besteden aan de uitstraling van hun gerecht en de manier waar op ze hun gerecht op presenteren. Soms lijkt het wel een sport te worden om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen. Maaltijden worden gepresenteerd in gietijzeren pannetjes, in een Marokkaanse tajine of soms op een houten of leistenen bord. Patat wordt al lang niet meer in een kommetje of op je bord geserveerd maar vind je vaak terug op bijvoorbeeld een mini frituurmandje! Gasten kunnen dit waarderen en het is natuurlijk de bedoeling dat men hierover gaat praten: “mond op mond reclame werkt nog altijd het beste”.
Om u een leuk idee en inspiratie te geven van origineel servies en presentatie mogelijkheden in de horeca wil ik je verwijzen naar deze pagina.

IMG_1430

Daarnaast is het van belang dat u als horeca ondernemer bepaald van welk materiaal uw servies dient te zijn. Als we over borden praten is het meest voorkomende materiaal “porselein of aardewerk, en soms ook glazen borden”. De glazen borden zijn overigens bijna niet te onderscheiden van de overige materialen indien ze wit zijn. Daarbij komt dat ze een stuk sterker zijn dan porselein. Aardewerk borden zijn het meest fragiel. Als we over prijzen praten dan zijn in het algemeen de porseleinen borden het duurste gevolgd door aardewerk dan keramiek en als laatste glazen borden, glazen borden zijn dus het goedkoopste en dat is op zich wel bijzonder aangezien ze het sterkste zijn. Glas is het makkelijkste te produceren en zand (waar glas van wordt gemaakt) kost natuurlijk nauwelijks wat. Daarbij komt dat de beslissers in de horeca enig sinds terughoudend zijn als het gaat om de aanschaf van glazen borden, men kent dit niet. Toch adviseren wij in de meeste gevallen aan de horeca om porseleinen borden te nemen, op een aantal porseleinen borden in ons assortiment zit chipgarantie. Wanneer een fabrikant chip garantie aanbiedt is dat eigenlijk altijd op de ronde platte borden, niet op vierkante borden en al helemaal niet op kopjes met bijvoorbeeld een oortje. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat deze borden niet chippen want de fabrikant zit niet te wachten op de rompslomp die het met zich mee brengt om telkens borden te moeten vervangen die in aanmerking komen voor chipgarantie.
Spies presentatie

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

This entry was posted in ProfessionalProduct informatie and tagged trendspresentatieporseleinaardewerkhoreca serviesglazen borden on November 28, 2016 by Koen Aarsman.

    03-05-2018 11:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2021 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW