Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Voor 20:00 besteld morgen in huis

100 dagen retourrecht

Verzekerd verzonden

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Melamine servies

Melamine servies

Melamine servies Melamine servies

Als grootverbruiker in de horeca bent u altijd op zoek naar duurzame en praktische oplossingen binnen uw bedrijf om zo niet alleen geld te besparen, maar ook op lange termijn een mooi servies neer te kunnen zetten voor uw klanten en gasten. Melamine is niet alleen duurzaam, het gaat lang mee en gaat qua uiterlijk helemaal met de tijd mee door in te springen op de wensen van de consument. Van klassiek tot modern en van hip tot eenvoudig. Met melamine servies heeft u een prima alternatief voor steengoed in huis!

Melamine is is sterk, licht, hard en bestand tegen zuren en basen, redenen waarom het gebruikt wordt om er borden en bestek van te maken. Verder houdt melamine hitte goed vast, zodat het geserveerde eten langer warm blijft. En omdat het lichtgewicht is, is het prettig in gebruik. Zware borden dragen is niet meer nodig.

melamine servies

Al ons melamine serviesgoed is duurzaam, wat betekent dat het niet breekt, in de afwasser kan en lang mooi blijft. Ontevreden klanten? Melamine servies is 'hufterproof' oftewel bestand tegen een stootje. Niet alleen klanten kunnen vervelende dingen doen met uw servies of iets per ongeluk laten vallen of kapot stoten. Ook uw personeel zal niet altijd even omzichtig omgaan met het servies. Vooral steengoed heeft daar veel onder te lijden. Het chipt snel, krijgt krassen die er niet meer uit komen en blijft daarna ruw en lelijk. Met melamine behoren deze problemen tot het verleden.

Dus als u overweegt om een nieuw servies aan te schaffen of om het oude, onhandige steengoed te vervangen, overweeg dan melamine! Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zowel vierkant melamine als rond. Het gaat lang mee, is goed te hanteren en kan prima in elke vaatwasser. Een prima all-rounder waar u lang plezier van zult hebben!

This entry was posted in MaterialenProduct informatie and tagged hufterproofhoreca serviesmelaminemelamine servieshard plastic on September 15, 2016 by Koen Aarsman.

    03-05-2018 11:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2021 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW