Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Kwarx glas

Kwarx glas

Kwarx glas Kwarx glas

Onder andere Chef&Sommelier en Arcoroc hebben een speciale lijn met kwarx glas, wellicht nog niet bij iedereen bekend wat dit precies is. Vandaar een puntsgewijze korte toelichting:

  • Kwarx glas is het sterkste glas op dit moment, het breukpercentage van dit glas ligt erg laag. Uit onderzoek blijkt dat het breukpercentage ongeveer 35% minder is.
  • Het glas heeft een zeer hoge transparantie, hoger nog dan kristal.
  • Dit glas gaat minimaal 2000 industriële vaatwasbeurten mee en behoudt gewoon zijn normale helderheid
  • De glasdikte van dit Kwarx glas is slechts 1mm, dus geen dikke zware glazen.
  • De kwarx glazen zijn 30% slagvaster dan normaal glas
  • Elegante en unieke vormen en maten glazen, waaronder de voet van het glas. De voet van de Kwarx glazen is vlak. Hierdoor blijft er na het wassen geen water in staan dat kan zorgen voor rare kringen in het glas.

kwarx

Neem bijvoorbeeld de bekende Grand Cepages lijn van Chef&Sommelier. De rand van het glas is een dunne geslepen kelkglasrand en de wijnglazen zijn 30% slagvaster dan normaal glas. Er zijn rode en witte wijnglazen verkrijgbaar bij Borden&Zo, van de afmetingen 24 cl t/m 62 cl. Ook zijn er andere soorten Kwarx glazen verkrijgbaar, onder andere whiskeyglazen, champangeglazen en gobelets waterglazen.

Deze Kwarx glazen zijn zo goed als onbreekbaar bij vallen en stoten. In de horeca kan de hoeveelheid glasbreuk enorm oplopen en hiermee lopen natuurlijk ook de kosten hoog op. Kwarx is erg duurzaam glaswerk is aan te raden indien u een horeca onderneming runt, aangezien het breukpercentage erg laag ligt en het glas zijn originele helderheid behoudt zelfs na 2000 vaatwasbeurten.

This entry was posted in Product informatie and tagged kwarxwijnglazengetemperd glaschef&sommelier on March 2, 2016 by Petra Kuik.

    03-05-2018 11:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW